Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ: «ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ, ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ»!




ΜΠΡΑΒΟ στους άγιους πατέρες της Εκκλησίας μας. Ο λαός πλέον μόνον από εσάς περιμένει να σηκώσετε στις πλάτες σας το έθνος και την Πατρίδα. Ο ένας μετά τον άλλον οι άγιοι ιεράρχες μας σηκώνουν το….
λάβαρο της αντίστασης και υπερασπίζονται τα ιερά και όσια αυτού του τόπου. Υπερασπίζονται την Ορθοδοξία μας, υπερασπίζονται το Σύνταγμα το οποίο έφτυσαν κατάμουτρα οι σύγχρονοι προδότες της Βουλής, Τα πολιτικά σκύβαλα που έχουν το θράσος να προσποιούνται τους χριστιανούς και να μολύνουν με την παρουσία τους την Εκκλησία. Μπράβο και στον Μητροπολίτη Γόρτυνος ο οποίος πήρε το φραγγέλιο και διώχνει από τον Οίκο του Θεού όσους βουλευτές τον μολύνουν.
Διαβάζουμε την έκρηξη του Ιερεμία από το Αγιορίτικο Βήμα:
ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΙΕΡΕΜΙΑ
gortynosΕδώ Γορτυνία! Πάλι τα ίδια με τον Δεσπότη μας Ιερεμία. Τα έχει βάλει με τους βουλευτές της επαρχίας του που ψήφισαν τον «ελεεινό και βρώμικο νόμο», όπως τον αποκαλεί, περί της συμβιώσεως των ομοφυλοφίλων. Σήμερα Κυριακή, 3 του μηνός, στο Παλούμπα Γορτυνίας είπε πάλι δυνατά και πολλές φορές για τους βουλευτές που ψήφισαν τον νόμο αυτό το «Ντροπή τους», «Ντροπή τους», που πρόδωσαν τα αγνά ήθη της επαρχίας μας και ψήφισαν αυτόν τον αισχρό νόμο. Μας είπε να τους μεταφέρουμε το «Ντροπή τους» και ακόμη είπε και το άλλο: Ότι η Μητρόπολη είναι ανοιχτή για όλους, για όλους. Θα δέχεται στην Μητρόπολη τον γύφτο και την γύφτισσα, θα δέχεται την αμαρτωλή πόρνη, αλλά τους βουλευτές που ψήφισαν αυτόν τον νόμο δεν θα τους δέχεται. Ανοιχτή η πόρτα για τον γύφτο και κλειστή η πόρτα για τους βουλευτές αυτούς. Καί ακόμη είπε ότι αν συναντηθεί μαζί τους σε τελετές, δεν θα τους δώσει τον Σταυρό να τον φιλήσουν, γιατί αυτοί με την ψήφο τους σε ένα τέτοιο «σιχαμερό» νόμο πάτησαν τον Σταυρό. Το εκκλησίασμα ευχαριστήθηκε από την οργή αυτή του Δεσπότου, αλλά στο τέλος παραπονέθηκε ότι «λίγα τους είπε, έπρεπε να τους πεί και άλλα»! Όπως καταλαβαίνουμε τα «άλλα» ο Δεσπότης Ιερεμίας τα φυλάει γι᾽ άλλη φορά.
Παλούμπα Γορτυνίας
indobserver.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου